29. kesä, 2015

Kolmas viikko käynnissä :)

Ikkunoita, ikkunoita ja vielä kerran ikkunoita! 
Eilen taas tultiin siskon kanssa tänne Oulunkylään. Tänään tehtiin töitä iltaan asti ja saatiin aika paljon aikaiseksikin :) Nyt on melkein kaikissa yläkerran ikkunoissa viimeinen pintamaali kuivumassa. Niille tehtiin oma "kuivumistila" yläkerran aulaan, jotta kellariin sai enemmän työskentelytilaa. Kuivumisessahan menee taas se 3pv. 

Käpylään korjaukseen viedyt ikkunat saatiin myös viime viikolla takaisin, joten niiden työstö myös aloitettiin tänään. Kaksi näistä ikkunoista, oli tehty kokonaan uudestaan, koska olivat niin huonokuntoiset. Korjattujen ikkunoiden mukana tuli myös uudet lasit, jotka itse kiinnitin tänään lasinauloilla. Huomenna on edessä kitin laitto :)

Lisäksi kiinnitin ja sahasin tänään uudet tippalistat ikkunoihin joista ne puuttuivat/jouduttiin poistamaan huonon kunnon takia. Muutama naula kiinni ja japanisahalla sahaus oikeaan mittaan! :) Mukavaa puuntyöstöhommaa. 

Huomenna irroitetaan vielä keittiön ja ruokasalin ikkunat, joita on 8kpl ja aloitetaan myös niiden työstöt, koska on paremmin tilaa tehdä. Tämän jälkeen onkin kaikissa ikkunoissa pohjatyöt tehtynä. Jee!

Huomenna pääsee taas kittaamaan oikein urakalla :)