21. helmi, 2016

Parturi-kampaamo Tukka Hyvin

Hieman erilaisempaa ja mielenkiintoisempaa hommaa!

Itäharjun prisma uudistuu kokonaan vuoden 2016 aikana, jolloin siellä olevat eri liiketilat saavat kokonaan uuden paikan ja ilmeen. Itselläni on sormet pelissä Tukka Hyvin liikkeen suunnitteluissa ja myös tietyissä toteutuksissa. 

Kampaamo on äitini omistama ja hän tiesi että olen myös arkkitehtonisesti lahjakas ja että minulla on hyviä ideoita sekä ratkaisuja, joita tarvitaan varsinkin kun ajatellaan sekä asiakaslähtöisesti että työntekijöitä.

Kampaamo saa nyt isomman tilan uudistuksessa. Olen nyt siis suunnitellut kampaamon tulevan liiketilan sekä tämän hetkisen väistötilan, johon Kampaamo nyt muutti n. Kahden kuukauden ajaksi. Väistötila on pienempi kuin vanha tila, mutta on toimiva ja avaran tuntuinen tekemilläni suunnitteluratkaisuilla! 

Eilen väistötilan seinään maalattiin kampaamon mainos aukioloajoilla ja siskoni Melinda oli myös jälleen auttamassa.

Pitkästä aikaa sai tehdä oikein kunnolla tarkkaa työtä pikkuriikkisillä siveltimillä! Terapeuttista, ainakin omasta mielestä :) Prisman asiakkaita kulki myös ohi vähän väliä ja osa jäi jopa seisoskelemaan ja katselemaan työntekoamme ja muutama siinä totesikin ettei heillä kyllä hermot tuollaiseen hommaan riittäisi. Kehujakin työjäljestä tuli mikä on mielestäni loistavaa, sillä varsinkin pikkusiskoni kohdalla se auttaa häntä uskomaan itseensä ja tekemiseensä :)

Lisäksi kampaamon vanhat peilipöydät saivat uuden ja raikkaan maalipinnan. Kirsikan ruskeasta tuli nyt helmen harmaata, mikä antoi häivähdyksen modernisuutta. Ei uskoisi, että on samoista pöydistä kyse. Maalilla saa ihmeitä aikaan! Olisihan sitä voinut kokonaan uudetkin peilipöydät hankkia, mutta hinta olisi ollut todella kova ja puhutaan nyt kymmenistä tuhansista. Mitä sitä hyvää ja ehjää vaihtamaan! :) 

Mutta nyt tosiaan odotellaan se pari kuukautta, että Kampaamo pääsee muuttamaan lopulliseen tilaansa. Sinne teenkin sitten pienen maalausprojektin mutta en vielä tarkalleen paljasta yksityiskohtia ;)

Sen verran voin kertoa että tietyllä erikoistekniikalla tehdään jotakin upeaa ja näyttävää! 

Ole siis myös silloin mukana seuraamassa!! :)